Beşiktaş’ın son transferi Burak Yılmaz, siyah-beyazlıların Antalya kampına katılacak

Trabzonspor Burak Yılmaz’ı KAP’a bildirdi.

33 yaşındaki futbolcu gece saat 02.30’da Beşiktaş’ın kamp yaptığı otele gelecek olan Burak Yılmaz, bugün siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıkacak.

Beşiktaş, milli futbolcu ile 2,5 yıllığına anlaşma sağlamıştı. Milli futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon Euro alacak.

2008 Ocak ayında Beşiktaş’tan ayrılan Burak, 11 yıl sonra yeniden siyah beyazlı formayı giyecek. Burak Yılmaz Trabzonspor’da geçirdiği son 1 buçuk sezonda çıktığı 32 maçta 28 gol attı, 3 asist yaptı.

TRABZONSPOR KAP’A BİLDİRDİ

Trabzonspor Kulübü, Burak Yılmaz’ın transferi konusunda Beşiktaş ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz’ın Beşiktaş A.Ş.’ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.