Beşiktaş Seçimli Genel Kurulu Hafta Sonu Canlı Yayınlarla D-Smart ve D-Smart Go’da

Türkiye’nin güzide kulüplerinden Beşiktaş’ta Başkanlık seçimi heyecanı yaşanırken, D-Smart hafta sonu yapılacak seçimli genel kurulu canlı yayınlarla ekrana getirecek.

Mevcut Başkan Ahmet Nur Çebi yeniden başkanlık için adaylığını koyarken, bu seçimde Fuat Çimen ile yarışacak. Cumartesi saat 10.00’dan itibaren başlayacak genel kurulda 11.00 ile 13.00 arasında iki başkan adayının genel kurul üyelerine yapacağı konuşmalar canlı yayınlanacak. Pazar sabahı da 10.00’dan itibaren başlayacak oy verme işlemi akşam 17.00’ye kadar sürecek. Oyların sayılma süreci ile birlikte 22.00’ye kadar gitmesi öngörülen seçim heyecanını, hafta sonunda canlı yayınlarla D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan takip edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.