Beşiktaş Lugano karşısında tarihi hezimet yaşadı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun 2’nci maçında İsviçre ekibi Lugonu’yu konuk etti. Siyah-Beyazlılar, 2-0 öne geçtiği ve 10 kişi tamamladığı mücadeleyi 3-2 mağlubiyetle noktaladı. Şenol Güneş’in öğrencileri, bu sonucun ardından grupta 1 puanda kaldı.

Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci karşılaşmalarında Lugano’yu konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Aboubakar’ın golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıya da adeta golle başlayan Siyah-Beyazlılar Aboubakar’ın 51.dakikada attığı golle skoru 2-0’a getirdi. 61.dakikada Rosier’in kırmızı kart görmesinin ardından rakibi karşısında performansı düşen Kartal, 80.dakikadan sonra kalesinde gördüğü 3 golle sahasından mağlup ayrıldı. Beşiktaş bu skorun ardından grupta 1 puanla 4’üncü sıraya geriledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.