Beşiktaş formasındaki detay taraftarı kızdırdı

Beşiktaşlı taraftarlar, yeni çıkacak formalarda yeni yıldızın, diğer ikisinin yanında değil üstünde olmasını beğenmedi.

Üst üste 2. şampiyonluğu elde ederek 15. zaferine ulaşan Beşiktaş, logosuna 3. yıldızı ekledi. Beşiktaş taraftarları 12 Temmuz 2017’de satışa çıkacak 3 yıldızlı formalı merakla beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı formalar basına sızdı.

YENİ SEZON FORMASI BELLİ OLDU

Kartal Yuvası sorumlusu Hüseyin Mican 3 yıldızlı yeni sezon formalarının 12 Temmuz’da satışa çıkacağını duyurmuştu. Ancak İngiliz basınından Footy Headlines sitesi Beşiktaş’ın yeni sezon formasını yayınladı.

YILDIZIN YERİ BEĞENİLMEDİ

Formaları daha önceden yayınlaması ile bilinen sitede yeni sezon formasının tasarımını beğeni ile karşılayan Beşiktaştaraftarı, 3. yıldızın tepede yer almasını ise eleştirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.