Beşiktaş, Barcelona’nın Brezilyalı sol beki Adriano ile anlaşma sağladı

Beşiktaş Kulübü, Barcelona‘da forma giyen sol bek oyuncusu Adriano ile her konuda anlaşma sağladı.

Beşiktaş Kulübü, transfer sezonunun bombasını patlattı! Lig TV’nin haberine göre Siyah Beyazlılar, Barcelona’lı futbolcu Adriano Corriea ile anlaşmaya vardı.

7 yıldır Barça’da

Barcelona’da 7 sezondur forma giyen Adriano Correia, sol bek hattına ek olarak, sol kanat ve orta alanın ortasında da görev yapabiliyor… Teknik kapasitesi oldukça yüksek olan Sambacı, hızlı bir futbolcu olması sebebiyle hücum hattına oldukça katkı sağlayabilen bir isim…

Bire bir pozisyonlardaki etkili görüntüsüyle de dikkat çeken Adriano, geçen sezon Barça formasıyla çıktığı 19 maçta takımına 2 asistlik katkı sağlamıştı.

Brezilyalı futbolcunun kulübü ile olan bir kaç pürüzün de çözülmesi halinde Adriano, birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek imzayı atacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.