Berrak Tüzünataç ve Nur Fettahoğlu’n dan estetik açıklaması

Nur Fettahoğlu’yla birlikte dönem dizilerinin vazgeçilmez ismi Berrak Tüzünataç, yüzlerinde estetik müdahale olmadığı için bu dizilerde tercih edildiklerini söyledi.

Berrak Tüzünataç ve Nur Fettahoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri kanalında yayınlanan Türki Ekstra programına konuk oldu. En son izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte oynayan iki güzelden Berrak Tüzünataç, Filinta dizisinde rollerinin kesişmesiyle ilgili olay yaratacak bir açıklama yaptı.

Dönem dizisinde yer almak için yüzlerin bir önemi olduğunu ifade eden Berrak Tüzünataç “Bence bu işte tabii yüzümüzün; plastiğinin de bir önemi var. Nur’un da benim de bıçak dokunulmamış yüzümüz var. Bıçak dokunmamış oyuncu sayısı az olduğu gerçek. Dönem işlerinde ‘organik duran yüzler’ gerekiyor dönem işlerinde. Ama tabii onun dışında benimki de tesadüf ve şans gelen işler arasında. Özellikle Osmanlı ile ilgili mutlaka bir iş yapalım gibi hedef veya kararımız yok. Tarihi rollerin bir taraftan daha zor tarafları vardır” dedi.

Dönem dizisi tesadüf sonucu

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu ise, Filinta dizisinde ikinci sezonda oynadığı için heyecanlı olduğunu belirtirken “Zorlandığımız tabii ki bazı yerler odu. Ama kostüm ve atmosfere girdiğin zaman başka bir boyuta geçiyorsunuz” dedi. Nur Fettahoğlu dönem işlerinin biraz da tesadüf sonucu geldiğini ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.