Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor?

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan ve Cem Yılmaz’la Erşan Kuneri için anlaşma sağlayan Uraz Kaygılaroğlu ile kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç’ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı. Çiftin birlikteliklerini sadece yakın çevrelerine söylediği iddia edilirken taraflardan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, Berk Suyabatmaz ile ilişkisini noktalamasının ardından Ece Yörenç’in oğlu Ali Yörenç’le yeni bir aşka yelken açtı. Ancak çift kısa bir süre önce yollarını ayırma kararı aldı.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Tüzünataç’ın adı bu kez de başka bir oyuncuyla aşk dedikodularına karıştı. Tüzünataç’ın, Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte olduğu öne sürüldü. Gözlerden uzak aşk yaşayan çiftin birlikteliklerini sadece yakın çevrelerine söylediği konuşuluyor.

Şimdilerde Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisi için hazırlık yapan Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç cephesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.