Berrak Tüzünataç, evde çıplak gezdiği iddialarına yanıt verdi

Oyuncu Berrak Tüzünataç, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Tüzünataç, evde çıplak gezdiği iddialarına yanıt verdi.

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında hakkında merak edilenleri anlatan Berrak Tüzünataç, ‘Hakkında çıkan en garip haber neydi?’ sorusuna verdiği yanıtla herkesi güldürdü.

Bir dönem evinde çıplak gezdiği ve perdeleri hiç kapatmadığı için komşularının rahatsız olduğu haberlerinin çıktığını söyleyen güzel oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok. Nüdist bir durumum yok.”

Programın devamında İbrahim Selim’in “Kendini ne kadar güzel buluyorsun?” sorusuna “10 üzerinden 8 derim” yanıtını veren Tüzünataç, “Hiç estetiğin var mı?” diye sorulunca da göğüslerini göstererek “İki tane var. Bana kadar. Karınca kararınca” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.