Berna Tan “Unutmadım”

Genç Şarkıcı Berna Tan yeni şarkısı “Unutmadım” ile tekrar müzikseverlerle buluştu.

Pop Star Alaturka yarışması ile müzik piyasasına giren ve yarışmada Ebru Gündeş‘in “Çok Mu Gördünüz“ şarkısını seslendirip jüri üyesi Ebru Gündeş’ten “İşte aradığım ses budur” yorumu alan Berna Tan Kına şarkısı ile futbol taraftarlarının büyük beğenisini kazanarak tüm sezon boyunca şarkısını futbol maçlarında marş olarak ezberlenmiştir.

blank

Ve şimdi son çalışması “Unutamadım“ı müzik severlerin beğenisine sundu.

Genç Şarkıcı, benim okuduğum şarkılar futbol severler tarafından marş olarak statlarda söylenince meslektaşlarım tarafından derhal tekrar seslendiriliyor. Bakalım bu yeni şarkım “ Unutamadım “ hangi statlarda söylenecek ve kimler aynı şarkıyı tekrar okuyacak“ dedi.

Unutamadım şarkısının söz ve müziğini Erkan Bal aranjesini ise Ercan Bal yapmıştır. Prodüktörü ise Firuz Anlı’dır. Genç Şarkıcı Berna Tan‘ın klibini ise ilk yönetmenlik deneyimini yaşayarak kendisi çekmiştir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.