Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin ağlayarak Arda Turan’ın eşini aradı

Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı yumruklamasının ardından sabah saatlerinde, Berkay’ın eşi ağlayarak Arda’nın eşini aradı.

Milli oyuncu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, aynı mekanda sabaha kadar eğlendi. İkili mekanın önünde kavgaya tutuştu. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Turan, Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay, kanlar içinde hastaneye kaldırılırken ortalık karıştı.

BERKAY’IN EŞİ, SABAH ARDA’NIN EŞİNİ ARADI

Özlem Ada Şahin, sabah 06.00’da Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan’ı aradı ve olayları ağlayarak tek tek anlattı. Habertürk yazarı Esin Övet, “Aslıhan Doğan hamile ve Arda Turan’ın çocuğunu doğurmak üzere. Pes diyorum; kadınları düşürdükleri duruma bakar mısınız!” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.