Berkay’dan albüm habercisi “Ayrılmam”

Türkçe pop müziğinin en sevilen ve en güçlü yorumcularından Berkay, Avrupa Müzik markasıyla yayınlayacağı sürpriz albümü “İZ”in çıkış parçası olan “AYRILMAM” ile tüm radyo ve dijital platformlarda 2 Mayıs itibariyle yerini alıyor.

“Taburcu”, “Lolita”, “Ömrümün Yarı Kalanı”, “Ele İnat”, “İzmirli”, “İnanırım”, “Gel Gel”, “Benim Hikayem”, “Sen Varsın”, “Ey Aşk”, “Yaz”, “Deliler” şarkılarıyla ve “AraBest” adını verdiği concept albümündeki şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde yer edinen Berkay, dinleyenlerine “İZ” albümü ile sürpriz yapıyor.

Yeni albüm “İZ”i; bugüne kadar hissettiğim ve yaşadığım birçok duyguyu içinde barındıran bir albüm…! Aslında yaşadığım ömre iz bırakan o kadar çok şarkı var ki bunlar bir değil belki 10 albüme zor sığar. Ama bana iz bırakmış bu şarkıların muhakkak bugünün dinleyicisinde de bir iz bırakacağına eminim! Hepimizin hayatında hem yüzümüzü güldüren hem gözümüzden yaş düşüren iz’ler var.! Geçmişte yaşadığın mutlu ya da mutsuz tüm duyguları “İZ”i dinlerken yüzünde küçücük bir tebessümle hatırlayacağına eminim…sözleriyle ifade ediyor.

Berkay’ın ilk çıkış şarkısı olan “AYRILMAM”ın sözleri Sezen Aksu, müziği Gianis Parios & Antonios Vardis, düzenlemesi Bora Uzer imzalı.

“İZ” isimli yeni albümün düzenlemelerini ise Çağrı Telkıvıran & Bora Uzer üstlendi.

SÖZ: SEZEN AKSU
MÜZİK: GİANİS PARİOS & ANTONİOS VARDİS
DÜZENLEME: BORA UZER
YAPIM: AVRUPA MÜZİK

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.