Berkay’dan Ahmet Kural’a çok ağır sözler

Yakın zamanda darp edilen başarılı popçu Berkay, Ahmet Kural-Sıla olayıyla ilgili açıklama yaptı. Berkay, “İddialar doğruysa, o kişinin adam olma ihtimali yok.” dedi.

Yakın zamanda darp edilen başarılı popçu Berkay, Ahmet Kural- Sıla olayıyla ilgili açıklama yaptı. Berkay, “İddialar doğruysa, o kişinin adam olma ihtimali yok.” dedi.

“ASLAN GİBİYİM”

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın doğum gününe gelen şarkıcı Berkay Şahin, geceye yalnız katıldı. Yakın zamanda darp edilen başarılı popçu, Ahmet Kural-Sıla olayıyla ilgili açıklama yaptı. Sıla adına üzülen Şahin, Kural hakkında çok ağır sözler sarf etti. Eşi Özlem Şahin ve kızı Arya’yı İzmir’e gönderdiğini söyleyen Berkay Şahin, muhabirlerin “Durumuz nasıl? Nasıl hissediyorsunuz?” sorularına, “Aslan gibiyim. İlk konserim biraz yordu ama kendimi iyi hissediyorum” cevabını verdi.

ADAM OLMA İHTİMALİ YOK

Oyuncu Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya uyguladığı şiddete sitem eden Berkay, “Eğer o iddialar gerçekten doğruysa o kişinin adam olma ihtimali yok. Kadına yapılan her türlü şiddet bir şekilde cezasını bulur. Bir erkek bir kadının kafasına nasıl vurabilir arkadaşlar? Nasıl onu sürükleyebilir? Umarım cezasını çeker” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.