Berkay “Yorgun Yıllarım”

Yaz başında çıkardığı arabesk klasiklerinden oluşan konsept albümü ‘AraBest’ ile milyonların gönlünü bir kez daha fetheden Berkay, albümün ikinci klibini en çok istek alan şarkısı “Yorgun Yıllarım”a çekti. Nihat Odabaşı’nın yönetmenliğinde çekilen klip çarpıcı görselliğiyle beğeni toplayacak.

Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en güzel şarkılarının sahibi olan Berkay, geçtiğimiz yaz başı en sevdiği arabesk şarkıları yorumladığı albümü “AraBest” ile müzik listelerinde uzun süre liste başı kalmıştı. Son günlerde yeni albümünün çalışmalarıyla meşgul olan Berkay, yeni yıl öncesi “AraBest” albümünün en çok istek alan şarkılarından olan “Yorgun Yıllarım”’a da klip çekmeyi ihmal etmedi.

Cengiz Kurtoğlu’nun yıllar önce yorumladığı söz ve müziği Hakan Altun ‘a düzenlemesi Çağrı Telkıvıran ‘a ait olan ve müzik listelerinde yeniden zirveye oynamaya hazırlanan “Yorgun Yıllarım” ‘ın klibini ünlü yönetmen Nihat Odabaşı çekti.

Berkay’ın yepyeni pop şarkılardan oluşan albümü ise 2017 yılının Şubat ayında çıkacak. Albüm hazırlıkları için stüdyo çalışmalarını sürdüren Berkay, 2016’nın son gecesi de yılbaşı özel programıyla İstanbul Ataşehir Shereton Otel’de sahne alacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.