Berkay, kadınları aşağıladığının farkında mı?

Tıklanma rakamlarıyla ilgili tartışma sonra “Topuklu ayakkabı ve etek giyerek geleceğim” sözlerini sarfeden Berkay, kadınları aşağıladığının farkında mı?

Youtube’de hangi şarkıcı ne kadar izleniyor ya da tıklanıyor? Müzik dünyası son günlerde bu tartışmaya odaklanmış durumda. Daha önce Işın Karaca ve Berkay, kimi şarkıcıların tık satın aldığını ve youtube’deki izlenme rakamlarının şişirildiğini iddia etmişti.

Önceki gün bir gazete şarkıcı Berkay’ın youtube’deki izlenme rakamlarını tık satın alarak şişirdiğini iddia etti. İddiaya çok sert tepki gösteren Berkay dün ‘Peşinizi bırakmayacağım’ dedi.

Bugün ise Hürriyet Kelebek’ten Cengiz Semercioğlu’na konuştu ve içinde şu cümlelerin de geçtiği bir açıklama yaptı:

“Kaşımaya da devam edeceğim. Bu işin peşini bırakmayacağım. Herkese açık Youtube linkinde de çeşitli oynamalar yapılır. Benim sözünü ettiğim bu değil, analitik raporlar. Sıkıysa bunları çıkıp açıklasınlar.

“TOPUKLU AYAKKABI VE ETEK GİYEREK GELECEĞİM”

Analitik raporlar, sadece yapım şirketi sahiplerinin şifreleriyle girebileceği, kamuoyuna açık olmayan raporlardır.
Hadi çıksınlar bunu açıklasınlar ama yapamazlar. Çıkıp açıklasınlar, senin programına topuklu ayakkabı ve etek giyerek geleceğim.”

BERKAY’IN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER!

Berkay’ın bu sözleri ‘Özrü kabahatinden büyük’ dedirtti. Bugüne kadar öne sürdüğü görüşün doğruluğunu ispatlamak için ‘Etek giyer Taksim’de gezerim’ gibi sözleri pek çok kişi kullandı.

Bu sözü kullananların unuttuğu bir şey var. Kurulan bu cümle kadını aşağılayan bir cümle. Etek giyerek rezil olmakla kadın olmayı eşdeğer tutan bir anlayış bu.

Kadınların giymiş oldukları etek ve topuklu ayakkabı erkek dilinde bir aşağılama, hor görme anlamına bürünüyor.

Berkay, sözlerinin bu anlama geldiğinin farkında mı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.