Berk Uğurlu TOFAŞ’ta kaldı

TOFAŞ Basketbol Takımı yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları kapsamında kaptan Berk Uğurlu ile yeniden anlaşma sağlayarak sözleşmesini 2 yıl uzattı.

BURSA (İGFA) – ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta, 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları başladı. Yeni sezon kadro yapılanması kapsamında Mavi Yeşilli kulüp, ilk olarak kaptan Berk Uğurlu ile yeniden anlaşma sağladı.

1996 doğumlu ve 1.92 boyundaki Milli oyun kurucunun sona eren sözleşmesi 2 yıl daha uzatılırken, Berk Uğurlu 2021-2022 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi’nde 9.1 sayı-2.1 ribaund-4.5 asist; Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de 7.7 sayı-3.3 ribaund-4.2 asist ortalamalarını sergilemişti.

Uğurlu’nun adı Türk Telekom ile anılıyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.