Berk Suyabatmaz’dan eski eşi Burcu Esmersoy’a sert tepki!

Eski eşinin yeni sevgilisiyle fotoğrafını beğenen ve ‘Düğüne çağırırlarsa gelirim’ açıklamasında bulunan Burcu Esmersoy’a Berk Suyabatmaz’dan sert bir tepki geldi.

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde eski eşi Berk Suyabatmaz‘ın yeni aşkı Berrak Tüzünataç‘la olan fotoğrafını beğenmiş ve yaptığı bu hareketle magazin gündemine oturmuştu. Herkesi şaşırtan bu beğeni hareketinin arkasında olduğunu söyleyen Burcu Esmersoy, işi bir kademe daha yukarıya taşımış ve Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz arasındaki ilişkinin nikah masasına taşınması halinde “Çağırırlarsa düğünlerine giderim” demişti.

ESKİ EŞİNİ KIZDIRDI

Burcu Esmersoy’un bu açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşımda bulundu. Suyabatmaz, yaşanan gelişmelerle ilgili olarak, “Sanki biraz kabak tadı verdi! Herkes kendi işine ve yoluna baksa diyorum!” dedi.

Burcu Esmersoy: Bana yakışanı yaptığımı düşünüyorum!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.