Berk Oktay’dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a evlilik teklifi!

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile ifşa davası devam eden Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’dan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisine evlilik teklif etti. Ünlü çift o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Merve Şarapçıoğlu ile evli olduğu dönemde özel görüntüleri yayınlanan Berk Oktay, eski eşi ile davalık oldu. Geçtiğimiz haftalarda mahkemede karşı karşıya gelen ikiliden Berk Oktay’ın ‘Namus davam’ olarak nitelendirdiği olayda sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy desteğini her daim gösterdi.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’dan magazin gündemini sallayacak bir haber geldi. Yakışıklı oyuncu Berk Oktay sevgilisine evlilik teklif etti. El ele tutuştukları fotoğrafı Instagram’dan paylaşan Oktay, ‘Beraber yaşlanalım mı? dedim… Evet dedi…’ notunu ekledi.

blank

Aynı fotoğrafı kendi hesabından paylaşan Yıldız Çağrı Atiksoy da ‘Gel de evet deme… Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim’ ifadelerini kullandı. Ünlü çiftin kararı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.