Berk Gürman Hindistan mini Turnesine devam ediyor

Geçtiğimiz yıl Jodhpur da gerçekleşen JFG uluslararası Flamenko festivaline davet edilip büyük beğeni toplayan Türkiye’de Flamenko adına imza atmış olduğu başarılı eserlere adını duyuran Berk Gürman, Hindistan mini Turnesine devam ediyor.

Son olarak “Usul Usulca”( Valgame Dios ) cover ını klip olarak beğenimize sunanrak adından söz ettiren Berk Gürman, 2001 yılından günümüze kadar gerçekleştirilen Banyan Tree Events ın düzenlemekte olduğu, “RUHANİYAT” festivalinin de içerisinde olduğu turnesine devam ediyor.
Geçtiğimiz Hafta sonu (07 Şubat 2016) Hindistan Chennai şehrinde gerçekleşen Ruhaniyat festivalinde sahne alan Berk Gürman 15 Şubata kadar Hindistan, Chennai ve Pune de gerçekleşecek bir dizi konser ile konserlere devam ediyor.

Berk Gürman, çok değerli Sitarist Purbayan Chatterjee, Derviş Madan Gopalnathe Singh ve Chaar Yaar ile aynı sahneyi paylaşma fırsatı bularak, hem bu önemli sanatçılar ile birlikte sanatını icra etme hem de ülkemizin sahip olduğu sanatsal değerleri, hakim olduğu gitar ve Flamenko müziğini Türk müziği ile sentezleyen, kendine has Flamenko tarzında şarkı söyleme tekniği ile yurt dışında sesini duyurmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.