Bergüzar Korel çileden çıktı! İki yüzlülüğünüz midemi bulandırıyor!

Bergüzar Korel, Kahramanmaraş merkez üssü olan iki büyük depremden sonra Instagram hesabından destek paylaşımlarını, afetin 15. gününde de devam etti. Oyuncu, depremin yaşandığı ilk gününden itibaren sosyal medya hesabının kapalı hikaye kısmında günlük yaşantısından paylaşım yapanlara tepki göstererek “Beni kapalı arkadaşlarınızdan çıkarın lütfen” demişti. Bergüzar Korel son olarak normalleşmeye çalışarak gündelik hayatını paylaşmaya başlayanlara sert çıktı.

Kahramanmaraş merkez üssü olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası sosyal medyanın gündemi, 6 Şubat’tan beri sadece deprem üzerine dönüyordu. Depremlerin üzerinden henüz 14 gün geçtikten sonra günlük hayatından paylaşımlar yapmaya başlayan bazı kişileri gören oyuncu Bergüzar Korel çileden çıktı.

“İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜZ MİDEMİ BULANDIRIYOR”
Oyuncu Bergüzar Korel, Türkiye’yi yasa boğan depremlerden sonra Instagram’da sadece seçilen kişilerin görebildiği hikaye bölümünde günlük yaşantısından paylaşım yapanları gören Korel bu isimlere sitem etti. Bergüzar Korel, “Beni kapalı arkadaşlarınızdan çıkarın lütfen. İki yüzlülüğünüz midemi bulandırıyor!” diyerek çok konuşulacak sözlere imza attı.

“ÜLKE KOCA BİR CENAZE EVİ OLMUŞ”
Türkiye’nin 10 şehrini yerle bir eden deprem sonrası destek paylaşımlarına devam eden oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyada normal yaşantısına dönerek paylaşımlarda bulunan bazı arkadaşlarına tepki gösterdi. Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile tepkisini belli eden Korel, “Bir yerde bizim insanlarımızın hayatı, bizim hayatımız bitti. Ülke koca bir cenaze evi olmuş, hayat devam etmiyor!” dedi.

Bergüzar Korel Instagram’da kahve paylaşımında bulunanlara ise;

“Evinde iki hafta önce sıcak kahvesini içen evini kaybetmiş biri kahve paylaşımınızı görse üzülmez mi?” sözleriyle seslendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.