Bergüzar Korel’den Engin Akyürek yorumu

Bergüzar Korel, önceki gün sahibi olduğu Cihangir’deki mekanda objektiflere yakalandı.

Kanal D’nin tarihi dizisi Vatanım Sensin’in güzel oyuncusu Bergüzar Korel, dizinin final yapmasının ardından soluğu Antalya’da almıştı. Şu sıralar yeni bir projeye hazırlanan Korel, önceki gün Cihangir’de muhabirler ile ayak üstü sohbet etti. Başarılı oyuncunun bir süredir Engin Akyürek ile aynı film projesinde yer alacağı konuşuluyordu. “Başka İhtimal” isimli filmin başrolünü paylaşan ikili, çekimlere tam gaz devam ediyor. Korel yeni projesi ile ilgili şu sözleri dile getirdi: “Set ortamı çok güzel. Engin ile iyi uyum sağladık.” Oyuncu, ‘Vatanım Sensin’in finalinin ardından dizi setlerine uzun süre ara verdiğinin altını çizdi.

blank
Bergüzar Korel
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.