Bergüzar Korel: Türkiye’de doğum yapacağım

Dokuz yıl aradan sonra anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, Türkiye’de doğum yapacağını belirtirken uzun bir süre ekranlardan olmayacağını ifade etti.

Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan ünlü oyuncu önceki gün Cihangir’de objektiflere yansıdı. Karnı yavaş yavaş belli olmaya başlayan Korel hamileliğinin iyi geçtiğini anlatıp basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Doğum anına kadar bebeğinin cinsiyetini öğrenmeyecekleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Bergüzar Korel “Güzel bir duygu çok başındayız daha inşallah güzel ve sağlıklı geçer, tüm anneler gibi benim de dileğim bu.

Sağlık olması yeterli bir oğlumuz var bir de kız çocuğu duygusunu tatsam ne güzel olur. Cinsiyeti öğrenmeme gibi bir şey yok her kadın gibi bende ilk zamanlarımı geçiriyorum ayrıcalıklı bir durum yok” şeklinde konuştu.

blank

Türkiye’de doğum yapacağım

Dokuz yıl aradan sonra tekrar anne olacağı için kaygılandığını ancak sürecin sağlıklı geçtiğini de sözlerine ekleyen oyuncu ardından şöyle devam etti : “Her normal aile gibi bizde öğrendik çok mutlu olduk, çok istiyorduk yıllardır tek dileğim araya giren dokuz yıl sonra insan biraz kaygılanıyor tek dileğim sağlıklı olması. Burada Türkiye’de doğum yapmak istiyorum. Ali’den saklamadık ama sağlığının ve her şeyin iyi gittiğini öğrendikten sonra onunla da paylaştık onun psikolojisi için”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.