Bergüzar Korel, sahte Twitter hesabından yapılan paylaşımlar nedeniyle başı derde girdi

Üçüncü kez anne olacak olmasının mutluluğunu yaşayan başarılı oyuncu Bergüzar Korel, adına açılan sahte Twitter hesabından yapılan paylaşımlar nedeniyle başı derde girdi. İfadesinde sadece sosyal medya platformu olarak Instagram hesabı kullandığını ispat eden güzel oyuncu Bergüzar Korel’in davası hakkında savcılık dosyaya takipsizlik kararı verdi.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Bergüzar Korel, Twitter’da kendi adına açılan hesaptan yapılan paylaşımlar nedeniyle başı derde girdi.

DEVLET ALEYHİNDE PAYLAŞIMLAR YAPILDI

‘BerguzarOficial’ adlı kullanıcı geçtiğimiz kasım ayında devlet aleyhinde paylaşımlar yapıldı. Paylaşımları gören sosyal medya kullanıcıları Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne ihbarda bulundu.

SADECE INSTAGRAM KULLANDIĞINI İSPAT ETTİ

Ankara polisi tarafından yapılan incelemenin ardından ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in dosyasını İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, savcılığa verdiği yazılı ifadesinde, kullandığı tek sosyal medya hesabının Instagram olduğunu diğer hesapların üçüncü şahıslar tarafından açıldığını belirtti.

DOSYA KAPANDI

Bergüzar Korel’in verdiği ifadenin ardından hakkında başak kişiler tarafından açılan sosyal medya hesapları nedeniyle avcılığa suç duyurusunda bulunduğunu bu konuda tahkikatın devam ettiği ortaya çıktı. Savcılık, Korel adına yapılan paylaşımların yapıldığı Twitter hesabının farklı kişiler tarafından yapıldığını belirterek kovuşturmaya yer olmadığına karar vererek dosyayı kapattı.

Bergüzar Korel üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.