Bergüzar Korel, 15 yıl aradan sonra tek kişilik bir oyunla tiyatro sahnesine dönüyor

Bergüzar Korel, İngiltere’de kapalı gişe oynanan “Girls and Boys”dan uyarlanan oyunda, iki çocuk annesi bir kadını canlandıracak.

Bugüne kadar “Binbir Gece”, “Karadayı”, “Vatanım Sensin” gibi reyting rekortmeni birçok dizide başrolü üstlenen, “Bir Aşk İki Hayat” adlı filmi halen vizyonda olan Bergüzar Korel, şimdi de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Craft Tiyatro ailesine katılan ünlü oyuncu, yeni sezonda yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in üstlendiği, tek kişilik “Girls and Boys” (Kızlar ve Oğlanlar) oyunuyla sahnedeki yerini alacak. 15 yıl aradan sonra tiyatroya dönüş yapan ve çok heyecanlı olduğu öğrenilen Korel, oyunda uçak yolculuğu sırasında tanıdığı eşini ilk başta sevmeyen ama sonrasında ona delice âşık olan iki çocuklu bir kadını canlandıracak. Korel, okuma provalarına şimdiden başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.