‘Bergen’in yapımcısından 8 Mart Kadınlar Günü müjdesi

‘Bergen’in yapımcısı Orchestra Content’ten sinema seyircisine 8 Mart Kadınlar Günü müjdesi geldi: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, ‘Bergen’ filmi biletleri bu harekete katılan tüm sinemalarda bütün seyircilerimiz için öğrenci bileti fiyatıyla bilet satış noktalarında. İyi seyirler…”

Duyurusuyla heyecanını filme büyük ilgi gösteren seyircisiyle paylaşan Orchestra Content kararıyla, ‘‘Bergen’, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öğrenci bileti fiyatına izlenebilecek.

blank

Görkemli prodüksiyonu, Türkiye’nin bir dönemini yeniden canlandıran muhteşem set tasarımı, zengin oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile seyirciyi derinden etkileyen ‘Bergen’, kudretli sesi ve konservatuardan başlayan şarkı söyleme tutkusuyla efsaneler arasına girmiş Belgin Sarılmışer’in hayatını konu alıyor. Filmde Bergen’i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırdı.

‘Bergen’in yaşam öyküsünü anlatan filmin yapımcılığını ve yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz, yönetmenliğini Mehmet Binay ve M. Caner Alper üstlendi. ‘Bergen’de Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

Filmin olağanüstü özgün müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen ve Saki Çimen imzasını taşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.