Bergen’i canlandıracak olan Serenay Sarıkaya şaşkına uğradı!

‘Acıların kadını’ olarak anılan Bergen’in hayatını canlandıracağı için şan dersleri alan Serenay Sarıkaya, hocasının yorumuyla şaşkına uğradı. “Sesin Avrupai, arabeske yatkın değil” sözleri üzerine Sarıkaya, şan derslerini artırdı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, arabesk müziğin önemli isimlerinden Bergen’in hayatını canlandıracağı film için şan derslerine başladı.

Geçtiğimiz günlerde müzik eğitmeninin oyuncuya, “Senin sesin daha Avrupai, arabeske yatkın değil” dediği öğrenildi.

Sarıkaya’nın ise bu sözler üzerine ders sayısını artırdığı söyleniyor. Bu rolü çok önemsediğini ve elinden gelenin fazlasını yapacağını belirten oyuncunun, günlerce Bergen’in sahne görüntülerini izlediği konuşuluyor.

ÇEKİMLERE KADAR DERSLERE DEVAM

Sık sık sanatçının zaman geçirdiği yakınlarıyla da sohbet eden Sarıkaya’nın çekimlerin başladığı güne kadar şan derslerine devam edeceği öğrenildi.

27 KASIM’DA VİZYONA GİRMESİ BEKLENİYOR

Sarıkaya’nın ‘rüya projem’ dediği Bergen filminin 27 Kasım 2020’de vizyona girmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.