Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya romantik doğum günü kutlaması

Evliliklerindeki kara bulutlar dağılan ünlü çiftten Beren Saati eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım ile kutladı.

Beren Saat, ‘Seranatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalınayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Ben seni bana hayır demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun’ ifadelerini kullandı.

Sık sık boşanma haberleri ile gündeme gelen ünlü oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti evliliklerini dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Beren Saat, Kenan Doğulu’nun doğum günün romantik bir notla paylaştı. Birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşan Saat, şu ifadeleri kullandı:

‘BANA HAYIR DEMEYİŞLERİN İÇİN SEVDİM’

‘Seranatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalınayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man’e gidelim mi? En büyük roller coastera da binsek mi? Göl kenarında bir festival var acaba? İstanbul’a uçaklar inmiyormuş Jazz Festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana hayır demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun’

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.