Beren Saat’ten eşi Kenan Doğulu’ya araba hediyesi

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram’daki takipçileriyle soru – cevap oyunu oynadı. Boş Sayfa klibi ile sorulan soruda klipte kullanılan arabayı eşi Beren Saat’in kendisine hediye aldığını söyledi.

Instagram uygulamasındaki hikaye bölümünden hayranlarıyla soru – cevap oyunu oynayan Kenan Doğulu’nun Boş Sayfa klibinde kullandığı klasik arabanın eşi Beren Saat’ten hediye olduğunu söyledi.

CALIFORNIA’DA ÇEKİLDİ

‘Boş Sayfa’ klibiyle ilgili soruları yanıtlayan Kenan Doğulu, “Çekim yeri California’daki Joshua Tree bölgesi. Yönetmen de arkadaşım Benjamin Kutsko” dedi.

blank

“BEREN’İN 40 YAŞ HEDİYESİ”

Asıl sürpriz ise “Klipte kullanılan otomobil kaç model?” sorusuyla geldi. 44 yaşındaki sanatçı, o soruya “1972 model Oldsmobile Delta 88. Kendi arabamız bu arada. Beren’in bana 40 yaş hediyesiydi” ifadelerini kullandı. Doğulu’nun bu cevabı sonrasında sosyal medyada Beren Saat’e ‘Helal olsun’ yorumları yağdı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.