Beren Saat’in Atiye krizi!

Beren Saat’in başrolü Metin Akdülger, Melisa Şenolsun ve Mehmet Günsur ile paylaştığı “Atiye” isimli dizinin ilk sezon çekimleri, yazın tamamlanmıştı.

İkinci sezonun çekimleri ise bitmek üzere ancak senaryoyu defalarca değiştiren Beren Saat, iddiaya göre sonuçtan yine memnun kalmadı.

TV8’de ekrana gelen “Gel Konuşalım” programında konuşulan iddiaya göre Saat ikinci sezon anlaşmasını iptal etmek istedi. Ama yapım şirketi bu isteğe yanaşmayınca ortam iyice gerildi. İkinci sezonun ilk üç bölümünü çeken yönetmen Ali Taner Baltacı, Beren Saat ile yaşadığı anlaşmazlıklar yüzünden seti terk etti.

blank
Atiye

Dört sezon sürmesi düşünülen projenin iki sezonda biteceği kesinleşti. Kasım’da gösterilmesi düşünülen “Atiye”nin yayınlanması yaşanan aksilikler yüzünden 2020’ye kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.