Beren Saat yıllar sonra “Atiye” (The Gift) ile geri dönüyor! İŞTE! İlk tanıtım!

Netflix’in Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi olan Atiye’den ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimlerin yer aldığı dizi, 27 Aralık’ta yayınlanacak.

Hakan: Muhafız’dan (The Protector) sonra Netflix’in imza attığı ikinci Türk orijinal dizisi Atiye (The Gift) ile ilgili yeni detaylar belli oldu. Oyuncu kadrosunda; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı Atiye 27 Aralık’ta ilk sezonuyla Netflix’te yer alacak.

İLK SEZON 8 BÖLÜM

Yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. İkinci sezon çekimlerin tamamlanan dizi Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşifin, genç bir ressamın (Beren Saat) hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesini anlatıyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.