Beren Saat yepyeni bir projeyle geliyor

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beren Saat yepyeni bir projeyle geliyor. Beren Saat ‘dünya’ için kamera karşısında. Saat, yeni bir kısa filmle izleyicilerle buluşacak.

Beren Saat ‘Dünya için bir film’ diyerek duyurduğu bir kısa filmde yer alacak. Saat’in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf hayranlarını heyecanlandırdı.

Son zamanlarda sık sık sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Beren Saat, Instagram’dan bir fotoğraf paylaşarak yeni projesinin müjdesini verdi. Saat’in paylaşımına pek çok beğeni gelirken hayranları ekranlara geri dön çağrısı yaptı.

blank

Beren Saat daha önce de yakın arkadaşı yönetmen Aykut Cömert’in ‘Bebek’ isimli kısa filmi için kamera karşısına geçmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.