Beren Saat ve Murat Yıldırım orta doğu’nun yıldızı oldu

Ortadoğu’nun müzik, sinema ve TV dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği “Murex D’or Ödülleri”nde, Beren Saat “En iyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

Türk dizilerinin son birkaç yıldır Orta Doğu televizyonlarında gösterilmesiyle birlikte oyuncularımızın Orta Doğu ülkelerindeki popüleriteleri de bir hayli arttı. Bu şöhret öylesine fazla oldu ki ödül törenlerinde aday bile gösterilmeye başladılar. Bunun son örneğini de Beren Saat de gördük. Her yıl Ortadoğu’nun müzik, sinema ve TV dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği “Murex D’or Ödülleri”nde, Beren Saat “En iyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

ARAP DÜNYASININ ÖDÜLLERİ

16. kez düzenlenen Murex D’or Ödül Töreni sahiplerini buldu. Drama ve müzik kategorilerinde Arap dünyasının önemli sanatçılarını ve yapımlarını ödüllendiren organizasyonun en önemli iki ödülü Türkiye’ye gitti. Beren Saat “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alırken, Murat Yıldırım “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.