Beren Saat ve Kenan Doğulu açık ilişki mi yaşıyor?

Söylemezsem Olmaz programında ünlü simaların gıybetinin yapılmadığı ve yeni iddiaların ortaya atılmadığı bir gün bile yaşanmıyor! Beyaz TV’nin bel kemiği olan magazin programında, sunuculardan Arto’nun Beren Saat ve Kenan Doğulu için ortaya attığı iddia ortalığı yakıp yıkacak cinsten!

Beren Saat ve ünlü şarkıcı Kenan Doğulu 2012 yılında masal tadında bir düğünle dünyaevine girdi. 9 yıldır evliliklerini sürdüren çiftimiz hakkında sık sık boşanma iddiaları ortaya atıldı. Bir dönem evlerini ayırdıkları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu, bütün olumsuz haberlere rağmen evliliklerine devam ediyorlar.

blank

Geçtiğimiz hafta evlilik yıl dönümlerini Instagram’dan da kutlamayı ihmal etmeyen çiftimizin arası düzelmiş görünüyor. Umarız bütün sorunlarını geride bırakmayı başarırlar. Hatta Beren Saat, Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu’nun doğum gününü Instagram’dan kutlamayı unutmadı. Beraber fotoğraflarını paylaşan Beren Saat, fotoğrafın üzerine “İyiki doğdun, iyiki varsın” notunu iliştirdi.

Beren Saat, kayınvalidesi ile arasındaki buzları eritti

Instagram’a mutluluk pozları veren Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında ortaya yeni bir iddia atıldı.

Açık İlişki Yaşıyorlar!

Bu iddianın sahibi sivri diliyle nam salmış Söylemezsem Olmaz sunucusu Arto. Sivri dilini her program öncesi bileyleyen Arto, hergün birbirinden farklı kişiler hakkında oldukça ağır eleştiriler yapmasıyla tanınıyor.

Bugün ise laf arasında ortaya attığı iddia magazin gündemini karıştıracak cinsten! Arto, programda yorum yaparken “Artık açık ilişki istiyorum, Beren Saat ve Kenan Doğulu gibi…” deyince çarşı pazar karıştı. Her ne kadar Seren Serengil ve Bircan Bali “Açık ilişkiyi bize açman gerekiyor. Beren Saat ve Kenan Doğulu açık ilişki mi yaşıyor?” diye sorsa da, Arto’dan yanıt alamıyorlar. Arto da “Açık ilişki değil de birbirlerine karışmıyorlar. Rahatlar” diyerek lafı çevirdi. Seren Serengil ise “O kadar rahatlığı evlilik kaldırmaz Arto” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.