Beren Saat ve kaynanası markette birbirine girdi

Boşanacakları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında şoke edici bir iddia ortaya atıldı.

Bir süredir Kenan Doğulu ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat, önceki gün öğle saatlerinde Kuruçeşme’deki bir markette tek başına markette alışverişe koyuldu. Ünlü oyuncu, reyonları gezerken popçu eşinin annesi Serpil Doğulu ile karşılaştı.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre; müşteriler, gelin ile kaynananın sıcak bir sohbete koyulmasını beklerken tam tersi bir manzarayla karşılaştı. Beren Saat ile Serpil Doğulu’nun, markette tartışma yaşadığı iddia edildi.

Birbirlerine seslerini yükselten gelin ile kaynana, diğer müşterilerin kendilerine baktığını fark edince tartışmayı noktaladı.

İkili arasındaki münakaşanın nedeninin, Beren Saat’in Instagram’da yaptığı manidar paylaşımlar ve düğün fotoğraflarını silmesi olduğu öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.