Beren Saat, Kenan Doğulu’dan ”Ayrılmıyoruz, mutluyuz” pozu

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Duymadık Demeyin programında Beren Saat, Kenan Doğulu ikilisinin arasındaki ayrılık iddialarını yorumladı.

Geçen sene Malibu sahilinde evlenen Beren Saat, Kenan Doğulu çiftinin ayrılacağı iddiası aylardır dillerden düşmüyor.

YouTube video

Ayrılık iddiasını Beren Saat’in 35.yaş gününü kutladığı 26 Şubat günü sosyal medyadan yaptığı paylaşım başlattı.

Ünlü oyuncunun 19 yaşındayken motosiklet kazasında kaybettiği ilk aşkı Efe Güray’ı andığı paylaşım sonrasında, eşi Kenan Doğulu ile ayrılacağı öne sürülmüştü.

Beren Saat’in bu paylaşım ardından bir konser çıkışında boşanma iddaalarına karşı verdiği tepki ”Ne boşanması? Aramızda hiç bir problem yok. Bu dedikodulara zaten alışkınız. Benim bunu belki yirminci duyuşumdur.” olmuştu.

Buna rağmen Beren Saat kameralara ”Zaman verin düşüneyim” gibi kafaları karıştıran açıklamalar yapmaya ve moralsiz görüntüler vermeye devam etmişti.

Beren Saat hafta sonu görümcesi Canan Doğulu’nun doğum gününde çekilen fotoğraflarda aylar sonra eşi Kenan Doğulu ile birlikte mutlu pozlar verdi.

Beren Saat doğum gününde Serpil Doğulu ile bir araya geldi, sarmaş dolaş pozlar verdi.

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Duymadık Demeyin programında Beren Saat, Kenan Doğulu ikilisinin arasındaki ayrılık iddialarını yorumladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.