Beren Saat kafaları karıştırdı! ‘Ayak bastığım en karanlık doğum günüm…’

Ünlü oyuncu Beren Saat bugün 35 yaşına bastı. Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşan Beren Saat, yaptığı açıklamayla kafaları karıştırdı.

Ünlü oyuncu Beren Saat, 35 yaşına girdi. Doğum günü için Instagram hesabından bir paylaşım yapan Saat, adeta içini döktü. Makyajsız fotoğrafını yayınlayan güzel oyuncu, “Hayatımın ikinci yarısındayım” diyor.

ESKİ SEVGİLİSİNİ ANDI

Yıllar önce yarışmaya katılmasını sağlayan sevgilisi Efe,bir trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Bunun üzerine zor günler geçiren Beren, başarıyı da hiç bir zaman bırakmadı. Yazısında Efe’yi de geçirince acaba özledi mi sorusu geldi akıllara.

blank

İşte Beren Saat’in paylaşımı:

“AYAK BASTIĞIM EN KARANLIK DOĞUM GÜNÜ”

“Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanlarin yaş aldıkça ne kadar acımasız olabileceği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldigi bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettigim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim 🙂 Ayak bastığım en karanlik doğum günüm oldugunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim icin inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parcalanıştır, butunlenip yeniden doguştur; Bir serzeniştir yasamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında bastan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden oturu; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz cöküştür eğilebildigince ve fakat dimdik bir inaniştir da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine… İyi ki varsınız, iyi ki dogduk!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.