Beren Saat ile Kenan Doğulu’ya 5 milyonluk teklif!

Bir süre ayrı kaldıktan sonra aralarındaki buzları eriten Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti ile ilgili magazin kulislerinde yeni bir detay konuşuluyor.

2015 yılında birlikte reklam filminde oynayan Kenan Doğulu ve Beren Saat’e aralarındaki buzların erimesinin ardından, yeniden reklam teklifleri yağmaya başladı. Posta Gazetesi’nden Eylem İpek Şafak’ın haberine göre, ünlü bir mücevher markası, çiftle iletişime geçti. Birlikte kamera karşısına geçmeleri için teklif götürülen ikili, reklam projesini şu an düşünme aşamasında.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, birlikte oynadıkları mücevher reklamından 3.5 milyon lira kazanmıştı. Beren Saat ile Kenan Doğulu’ya yapılan teklifin 5 milyon lira olduğu konuşuluyor.

Kenan Doğulu eşi Beren Saat’in rol aldığı Atiye dizisinin galasında sahne aldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.