Beren Saat gişeye sesiyle damga vurdu

Son dönemde adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Beren Saat, gişeye sesiyle damga vurdu. Saat’in eşi Kenan Doğulu’yla seslendirdiği film, gişede rakip tanımadı.

Seslendirme yaptıkları animasyon filmleri aynı dönemde vizyona giren ekranların iki ünlü oyuncusu Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah arasındaki çekişmeyi kazanan belli oldu.

BÜYÜK FARK ATTI

Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu’yla birlikte stüdyoya girdiği ‘Minyonlar’ isimli animasyon filmi 873 bin 433 kişi tarafından izlendi. Farah Zeynep Abdullah’ın seslendirdiği ‘Barbie Prenses ve Rocks Star’ ise sadece 127 bin gişe yaptı. Ekranda ve sinemada rekabet içinde olan iki ünlü isim arasındaki ‘seslendirme kapışması’nı kazanan Beren Saat oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.