Berdan Mardini, bir ilke imzasını attı!

Sevenlerine ‘Evde Kal Müzikle Kal’ çağrısı sonrası yeni şarkısı ‘Ez Dıl Ketim Wan Çava’yı sevenlerinden gelen video ile çeken Berdan Mardini, şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Hayranlarının evden çektikleri videolar ile eşlik ettiği Berdan Mardini, bir ilke imza atarak büyük beğeni topladı. Klip yönetmenliğini Yunus Emre Karadavut’un yaptığı yaptığı şarkısıyla ilgili de konuşan başarılı şarkıcı, “ %100 ev yapımı doğal bir şarkıya imza attık sevenlerinizle beraber. Telefonlarla evden çekilmiş ilk klip olsa gerek. Biz çekerken çok eğlendik, sevenlerimizde izlerken eğlenir umarım.” Dedi. Türkiye’nin yanı sıra bir çok ülkeden gelen videoları klibe dahil eden Berdan Mardini’nin şarkısına eşlik eden Afrikalı aile ise söyledikleri Kürtçe şarkıyla büyük dikkat çekti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.