Berat Albayrak’tan ‘sosyete damat’ cevabı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Faik Öztrak’ın ‘sosyete damat’ sözlerine TRT’den yanıt verdi.

Albayrak “Kendi imkanlarıyla köyden gelip 2 evladını okutan babanın oğlu olarak ben mi sosyeteyim, yoksa 7 sülalesi, dedesi, babası, amcası devletin her imkanını kullanan mı?” dedi. Berat Albayrak en gurur duyduğu şeyi “Erdoğan’ın damadı olmak” diye belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak‘ı eleştirdiği konuşmasında “Sizde sosyete damat çok. Tavsiyemiz, bu kuru sıkıcıyı gönderin, yerine epeydir reklamını yaptığınız havacıyı getirin. Belki biraz daha idare edersiniz. Zira bu damat, 72 yılda yapılan ithalatın beş katının son 17 yılda yapıldığını bile bilmiyor.” demişti.

EN GURUR DUYDUĞUM ŞEY ERDOĞAN’IN DAMADI OLMAK

Bakan Albayrak, bir soru üzerine, Sadık Albayrak’ın oğlu ve Erdoğan’ın damadı olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Türk İslam tarihinin en önemli isimlerinden birinin damadı olmak benim için çok değerli ve kıymetli bir husus, siyasi bir ilişkim yok. Benimkisi dava ve gönül ilişkisi. Konjonktürü görüyorsunuz işte, dün çok seversiniz siyasi olarak bir de bakarsınız başka sularda. Hani dava? Dün, bugün yaşıyoruz, yarın da yaşayacağız. Bugün Cumhurbaşkanına methiyeler düzenler menfaat uyuşmayınca onlar da gider. Bizimki dava noktasında ölümüne bir ilişki. Böyle bir ilişkide damat olmak benim gurur duyduğum bir husus. Birilerinin küçümsemek için ortaya koyduğu bu söylemler bizim için onur meselesi” değerlendirmesini yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.