Benzine yeni zam

Rusya-Ukrayna arasındaki siyasi dalgalanmalar devam ederken, bu hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. 30 Nisan Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere ise benzine zam geldi.

Brent petrolün varil fiyatı, bugün 107 doların üstünde. Döviz kurları ve uluslararası akaryakıt fiyatlarına paralel olarak akaryakıt fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına zam geldi.

Zammın miktarı ise 1.33 kuruş oldu. Zamla birlikte Ramazan Bayramı öncesi benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 20 lira 33 kuruşa, Ankara’da 20 lira 44 kuruşa, İzmir’de 20 lira 45 kuruşa yükseldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.