Benzin ve motorine 1 TL’nin üzerinde zam yolda

Petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, 2 Haziran’dan itibaren benzin ve motorin fiyatlarına yine 1 liranın üzerinde zam gelmesi bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ederken, 2 Haziran Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 lira, Motorin grubunda 1,49 lira fiyat artışı bekleniyor.

Ortalama olarak güncel akaryakıt (benzin motorin) pompa fiyatları ise; Motorinin litresi 24,41 liradan, Benzinin litresi 25,02 liradan satılırken, LPG’nin litresi ise 11,47 lira seviyesinden satışa sunuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.