Bensu Soral’ın ablası Hande Soral imaj değiştirdi

Ünlü oyuncu Hande Soral imajını değiştirdi. Mustakbel Damat, Biz Size Döneriz, Küçük Kadınlar gibi yapımlarda yer alan Hande Soral arkadaşlarıyla çıktığı tatildeki tekneden fotoğraf paylaştı. Saçlarına Afrika örgüsü yaptıran Soral'ı görenler tanıyamadı.

Çıktığı tatilde fotoğraf paylaşan Hande Soral takipçilerini şaşırttı. Eşi İsmail Demirci ve arkadaşlarıyla tatile çıkan Hande Soral teknenden fotoğrafını paylaştı. Saçlarına Afrika örgüsü yaptıran Soral imaj değişikliğine gitti.

FOTOĞRAFA BEĞENİ YAĞDI

Hande Soral’ın “Her güne böyle uyanmak mı?” notuyla paylaştığı Instagram fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yapıldı. Hayranları “Saçlar yıkılıyor” , “Yeni saçların çok yakışmış” gibi yorumlar yaptı.

Hande Soral
Hande Soral
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.