Bensu Soral ve Kubilay Aka ‘Cam Tavanlar’ dizisi için son hazırlıklarını tamamladı

Genç kuşağın başarılı oyuncuları Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı bir araya getiren, Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, Show TV’de ekranlara gelecek ‘Cam Tavanlar’ dizisi için son hazırlıklar tamamlandı. Çekimleri yeni başlayan dizi, yaz döneminin en çok konuşulan yapımlarından olacak.

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı, Kerem Çatay ve Ömer Özgüner ortaklığında kurulan Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi ‘Cam Tavanlar’ın çekimleri başladı. Çok yakında Show TV’de seyirci ile buluşacak dizi farklı duyguları bir arada yaşatacak hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

blank

‘Kiralık Aşk’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ ve ‘Love101’ gibi başarılı yapımların senaryosunda imzası bulunan Meriç Acemi’nin kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

Seyirciye alışılagelmişin dışında farklı bir yaz dizisi sunacak ‘Cam Tavanlar’ çok yakında Show TV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.