Benim Adım Melek’te Ömer ve Defne’nin yeni sınavı

Benim Adım Melek’te sular durulmuyor

TRT 1’in Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan sevilen dizisi Benim Adım Melek’te heyecan kesilmiyor. Melek (Nehir Erdoğan), her bölümde farklı bir mücadele içine atılırken, dizinin genç aşıkları Ömer (Mustafa Mert Koç) ve Defne (Rabia Soytürk) zor anlar yaşıyor.

Adnan’ın planları

Ömer ve Defne hasret ile bir araya geldikten sonra Adnan (İsmail Açıl) aklındaki planları devreye sokacak. İlişkileri bugüne kadar aileleri tarafından onay alamayan Ömer ve Defne çifti her şeyi yoluna koymaya hazırken yeni sürprizler peşlerini bırakmayacak. Genç aşıklar aralarındaki problemi çözerken karşılaşacakları yeni sorun nelere yol açacak büyük merak konusu.

Genç yetenekler

Kadrosunda Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Nizam Namidar, Zeyno Eracar ve Şerif Sezer gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Benim Adım Melek’in genç oyuncuları da performanslarıyla göz dolduruyor. Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu ve İsmail Açıl her bölüm izleyicilerin takdirini topluyor.

Benim Adım Melek, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.