“Benim Adım Melek” heyecan ve duygu dolu serüvenine devam ediyor

TRT 1’in güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çarşamba günlerine damga vuran dizisi ‘Benim Adım Melek’ heyecan ve duygu dolu serüvenine devam ediyor.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı “Benim Adım Melek”, on birinci bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak:

Torunlarına sahip çıkan Seyit Ali aynı şefkati Melek’e gösterecek mi?
Melek’in Şirhan konağını inleten acı feryadı en çok Halil’in ciğerini yakar. Kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenen Seyit Ali’nin Melek’e olan öfkesi katlanır. Ömer ve Defne, ailelerinin engellerine rağmen yan yana gelir. Onları yan yana gören Halil çıkacak yangının farkındadır.

blank
Benim Adım Melek

Karakolda yan yana gördüğü Melek ve Halil’i kafasına takan Alpay, onların peşlerine düşer. Melek olup biten için Halil’den özür dilerken Alpay aralarına bomba gibi düşer.

Oğlunu evlendirip Melek’in hayatından uzak tutmayı kafasına koyan Cumali’yi ortak handa ziyaret eden kişi, sözleriyle iki aileyi tekrar yüz yüze getirir.

“Benim Adım Melek” yeni bölümüyle bu akşam TRT 1’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.