“Benim Adım Melek” ekranda farkını gösterdi!

Yapımını Üs Yapım- Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı “Benim Adım Melek” Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Usta oyuncu kadrosu, güçlü hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizinin,yayınlanan ikinci bölümü tüm rakiplerini geride bıraktı.Benim Adım Melek, tüm kategorilerde aldığı yüksek oranlarla yayınlanan diziler arasında zirvedekini yerini aldı.

blank
Kutsi

Ekrana gelen bölümde; 20 yıl sonra baba ocağına üç çocuğuyla dönen Melek’in, Gaziantep’te yeniden tutunma çabası izleyenleri derinden etkiledi. Baba evine kabul olmayınca arkadaşı Başak’ın evine yerleşen Melek’in oğlu Kerem’in, Mithat’ı bıçakladığı sahnede nefesler tutuldu. Büyük beğeni toplayan bölümde, Kerem’in, dayısı Mithat’la yaşadığı büyük gerginlik Melek’in ailesiyle olan ilişkisini daha da çıkmaza soktu.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un üstlendiği “Benim Adım Melek” her Çarşamba TRT 1’de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.