Beni ilaç vererek uyuşturuyor! Britney Spears’tan babasıyla ilgili kan donduran itiraf!

Ünlü şarkıcı Britney Spears, babasının vasiliğini almasının ardından açtığı davanın ardından ilk kez mahkeme karşısına çıktı.

13 yıl sonra mahkeme karşısına çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, ‘Bu vasilik bana yarardan çok zarar veriyor. Bir hayata sahip olmayı hak ediyorum… Yaptığım işte harikayım. Tek istediğim kazandığım paraya sahip olmak ve hikayemi dünyayla paylaşmak. Duyulabilmek istiyorum’ dedi.

The Guardian’ın haberine göre; Babasının vasiliğini alması ile zorlandığını evlenmesini ve çocuk sahibi olmasını engellediğini ifade etti.

blank

Çocuk sahibi olabilmek için doğum kontrolünü sonlandırmak istediğini, ancak doktora gitmesine izin verilmediğini belirten Spears, erkek arkadaşının arabasına binmesinin yasak olduğunu ve bazı arkadaşlarıyla görüşmesinin engellendiğini ifade etti.

Spears, şunları söyledi: ‘Tüm dünyaya iyi ve mutlu olduğumu söyleyerek yalan söyledim. Çok tehditkar ve korkutucuydu… Buraya kimsenin kölesi olmak için gelmedim. Çalışabilir durumdaysam kimsenin vasiliği altında olmamalıyım. Yasaların değişmesi gerekiyor. Dolu bir hayat yaşayabileceğimi düşünmüyorum.’

Babası James Spears’ın avukatı Vivian Thoreen, yaptığı açıklamada müvekkili hakkında “Kızının acı çektiğini ve bu kadar çok acı çektiğini gördüğü için üzgün. Spears kızını seviyor ve onu çok özlüyor” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.