Bengü’den Hodri Meydan’a Bokslu klip

Her şarkısıyla zirveye yerleşen Bengü, çıktığı andan itibaren en çok dinlenenler listesinde ilk sırayı alan yeni şarkısı Hodri Meydan’a klip çekti. Klibi için boks ve dövüş dersleri alan Bengü’ye klibinde ünlü oyuncu Demet Özdemir eşlik etti.

gazetemag-bengu1

Yeni klibi Hodri Meydan için kamera karşısına geçen Bengü şarkısının gördüğü ilgiden oldukça mutlu. Bengü’nün daha önce hiç görmediğimiz görüntülerini yansıtan klipGülşen Aybaba yönetmenliğinde, Ümraniye platolarındaki eski kablo fabrikasında 5 ayrı mekanda çekildi. Gerçek boksörlerin de rol aldığı ve iki kadının güç savaşının anlatıldığı Hodri Meydan’ın bol aksiyonlu klibinde Bengü’ye ünlü oyuncu Demet Özdemir eşlik etti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.