Bengü, kına gecesinde gözyaşlarını tutamadı

Selim Selimoğlu’yla evlenmeye hazırlanan Bengü, kına gecesinde gözyaşlarına hakim olamayıp annesine sarılıp ağladı.

Yarın armatör Selim Selimoğlu’yla evlenecek olan Bengü, önceki akşam Acarkent’teki evinde kına gecesi tertipledi. Örf ve âdetlere göre düzenlenen gecede sanatçı bolluk ve bereketi simgeleyen testi de kırdı. Testilerden kapıya asılan Türk bayrağına kadar tüm geleneklere bağlı kalınarak gerçekleşen organizasyonda Bengü kına merasimi sırasında gözyaşlarını tutamadı ve daha sonra annesine sarılarak ağladı. Annesiyle çekilmiş karesini sosyal medyada paylaşan Bengü, altına da “18 yaşımda üniversite okumak için uçmuştum yuvadan… Ağlamadık hiç…Ta ki bugüne kadar… Bugün kınam yakılıyordu; “bir yere gitmiyorum ki anne” dedim. Boğazımda sabahtan beri düğümlenen o hıçkırığı anneme sarılınca çıkardım” notunu düştü.

DUYGULANDIRAN FOTOĞRAF

Bengü kına sonrası annesine sarılıp ağladı. Ardından o anı paylaşan sanatçı, yazdığı notla herkesi duygulandırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.