Bengü, aşkının birinci yılında evlenme teklifi aldı

Bengü, Instagram’da takipleşip mesajlaştığı Selim Selimoğlu’yla başlayan aşkının birinci yılında evlenme teklifi aldı. Geçen yıla kadar aşka inancını kaybeden şarkıcı, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Geçen yıla kadar 5 yıl süren bir yalnızlık süreci geçiren Bengü bir yıldır aşk yaşadığı Selim Selimoğlundan tatil için gittikleri Paris’te evlenme teklifi aldı. Önceki akşam Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü şarkıcı, “Doğduğum günde; birinci senemizde “evet” dedim…Bir ömür seninle ne güzel olacak” notunu düştü. Bengü’nün paylaştığı fotoğrafta, parmağındaki pahalı tektaş yüzük dikkat çekti.

blank
Bengü

‘SELİM’İ TAKİP EDİP UTANDIM’

Ünlü popçu Selim Selimoğlu’yla ilişkisinin başladığı ilk günlerde tanışma hikayelerini şu sözlerle anlatmıştı: ‘Biz aslında 17-18 sene önce tanışmıştık. Birbirimizi Instagram’dan takip etmeye başladık. Ben kolay kolay takip etmem kimseyi ama pat diye onu takip ettim. Hatta Selim’e de “Kusura bakma böyle pat diye takip etmeye başladım seni, utandım” dedim. “Bir utanmaz varsa o da benim, çok mutlu olurum” dedi.

ANLAMLI BİR ŞARKI ÇALIYORMUŞ

Sonra mesajlaşmaya başladık. Her şey doğum günümde, 2 Nisan’da başladı. O gün yan yana masalardaydık. Ben pastanın mumlarını üflerken yanımdaydı. Hatta o sırada arkada “Doğum günüm bana geldiğin gündür” şarkısı çalıyordu. Çok komikti” sözleriyle anlatmıştı. Ünlü popçu tam bir yıl sonra evlenme teklifi almış olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bengü, sevgilisi Selim Selimoğlu için, “Çok bekledim seni sevgilim… Yalnızlığın dibine vurdum hatta…Aşka küstüğüm zamanlar bile oldu aşk şarkıları söylerken…Çok bilmesin kimse; sevmesin de bizim kadar…Şimdi herkes bizden duysa ne güzel olmaz mı? …Çok sev sevgilim…Ölene kadar” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.